Bejelentés


bebo Zene!! Suli utálók!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Zene

Sziasztok ez itt a zene oldal. Itt majd a legújabb zenéket találhatod. És a legújabb sztár pletykákat.Beyoncé-Run The World. Hát... Ez a zenéje nem sikerült olyan jól!... (személyes vélemény). Beyoncé Lady Gaga stílusát akarná felvenni?:O Minden jel arra utal. Az örült ruha a sok ember a klipben. Szerintem nagyon lekvár lett ez a zene.
A legújabb zene egyenesen David Guettátol :
David Guetta & Florida vs. Nicky Minaj - Where Them Girls At
Niki Mijanj-nak ha lehet így mondani a "legjobb" zenéje. Nikinek nagyon sok szar zenéje van de erre azt mondhatjuk, hogy gyerünk Niki hajrá csak így tovább!
Lady Gagát perlik!:O
Lady Gaga márciusban, a 15 ezer halálos áldozatot követelő, pusztító japán földrengés után dobta piacra a "We Pray For Japan" ("Imádkozunk Japánért") feliratú, öt dollárba (kevesebb, mint ezer forintba) kerülő fehér karkötőket, azzal, hogy a teljes bevétel a katasztrófa károsultjait illeti majd. Ezt kérdőjelezi meg a 1800LAWFIRM nevű iroda, amely a fentieken túl azt is tudni véli, hogy Gaga és üzlettársai túlságosan nagy szállítási költséget terheltek a vásárlókra, illetve nyilatkozataikban eltúlozták az adományok valós összegét. "Ugyan elismerjük Lady Gaga emberbarát erőfeszítéseit, szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy valóban a karkötőkből származó valamennyi bevétel a japán földrengés áldozataihoz ment" – fogalmazott az iroda egyik ügyvédje. Az énekesnő a hírek szerint összesen hárommillió dollárt adományozott a katasztrófa károsultjainak, melynek legnagyobb része a karkötő eladásából jött össze. Ugyanakkor többen is reklamáltak a karkötők vásárlói közül, hogy túl sokáig tartott a szállítás, melynek költségeit is a vevőkre terhelték az öt dolláron felül. Lady Gagát – aki egyelőre nem kommentálta a keresetet – a múlt hónapban választotta a Forbes magazin a világ legbefolyásosabb hírességévé.


Britney Spears nem régiben dobta ki a legújabb videó klipjét az I Wanna Go-t de már a YouTube-on is milliók nézték és töltötték le!
Rihannát perlik!
Ráadásul megint egy fotós, és megint az S&M miatt.
A barbadosi énekesnőt nemrégiben perelte be David LaChappelle világhírű fotós, merthogy szerinte Riri S&M című klipjének nagy része „kísértetiesen hasonlít” az ő egyik fotósorozatára, magyarán onnan nyúlták a videó egész látványvilágát. LaChappelle mellé most egy másik fotográfus, bizonyos Philipp Paulus is beszállt a pereskedők sorába.

Paulus nem egy sorozat, hanem egyetlen fotó miatt perel, és az ő esetében is meglehetősen gyanús a hasonlóság, mondhatni elképzelhetetlen, hogy a véletlen műve lett volna. A fotós így nyilatkozott egy online magazinnak:

„Az, hogy egy világszerte elismert celebritás nem tud megengedni magának egy kreatív direktort, aki egyéni látványvilágot kreál a saját ötleteiből, hát ez elég elképzelhetetlen számomra. Új dolgokat kitalálni a saját kis kreatív kozmoszunkban – ez az, amit az ember elvár egy géniusztól. De nem, ők inkább ötleteket lopnak más kreatívoktól.”

Sem Rihanna, sem kiadójának szóvivője nem nyilatkozott még Paulus vádjairól. Pedig ez esetben is elég egyértelmű a nyúlás – mit gondoltok?
Madonna újra pasizik
Az énekesnőt előző fiújával, Brahim Zaibat táncossal látták enyelegni. De én azt nem értem, hogy Madonna mit akar egy sokkal fiatalabb férfitól annyi idősen?! A saját gyereke lehetne. Szó sem essék, hogy én ítélkezem mert az ítélet hozás az nem az én dolgonKépgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Szavazás


Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!